Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

CHP aday adayı Tüm'ün ziyaretleri sürüyor

CHP aday adayı Tüm

21 Şubat Pazar günü Bandırma'da parti üyelerinin geniş katılımı ile 2015 genel seçimlerinde CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Mehmet Tüm, Ankara'ya giderek resmi başvurusunu yaptı.

21 Şubat Pazar günü Bandırma’da parti üyelerinin geniş katılımı ile 2015 genel seçimlerinde CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Mehmet Tüm, Ankara’ya giderek resmi başvurusunu yaptı.
Milletvekili Aday Adaylığı resmi başvurusunun ardından örgüt ziyaretlerine ve çalışmalarına büyük bir ivme katan Tüm, kampanya ekibi ile geçtiğimiz gün Savaştepe örgütü ve ardından Manyas ilçe örgütü üyeleri ile buluştu. Manyas örgüt buluşmasına Manyas Belediye Başkanı Sayın Tancan Barcın, CHP Manyas İlçe Başkanı Sayın İsfendiyar Ülker, Manyas ilçe örgütü yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Örgüt üyeleri ile yaptığı buluşmalarda CHP’de ön seçim kararının alınmasının yine bu örgüt üyelerinin iktidar olma istek ve kararlılığının sonucu olduğunun altını çizdi.
Gittiği her ilçede partili üyeler ve temasta bulunduğu bölge halkı tarafından coşku ve ilgi ile karşılaşan Tüm “Hedeflerinin öncelikle 29 Mart’ta üyelerin desteği ile ön seçimden çıkmak ve ardından da umuda ihtiyacı olan güzel ülkemizin tüm bireylerinin desteği ile 7 Haziran’da partimizi iktidar yapmaktır.’’ dedi.



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli